Rolluiken, screens & jaloeziën

Leef- en woonautomatisering op jouw maat

Rolluiken

Bedien je rolluiken op een eenvoudige manier via een touch schakelaar of display. Niet thuis? Bedien je woning vanop afstand via de Zennio Remote app. Daarnaast kan je rolluiken automatisch aansturen, rekening houdende met bepaalde sferen. Zo kan je bv bij het instellen van een slaapsfeer, je rolluiken volledig naar beneden laten gaan. Word je wakker om 7u? Laat de rolluiken op het zelfde tijdstip omhoog gaan als je wekker.

Previous
Next

Zonwering

Screens en jaloezieën vragen om een iets specifiekere aanpak. We raden je aan om deze te sturen via een weerstation dat bevestigd wordt op het dak of gevel. Dit station meet windsnelheid, neerslag, lichtsterkte en de positie van de zon ten opzichte van de woning. Dit maakt dat je optimaal gebruik kan maken van passieve zonne-energie in de winter en zonwering tegen oververhitting in de zomer. De gevelsturing zal enkel inschakelen wanneer de zon op de gevel schijnt, zo heb je geen last van een “bunkergevoel”.

Recent nieuws

Touch panels

Touch Panels Bedien je hele huis vanop één centraal KNX-bedieningspaneel via een touch display. Bereken je project Touch panels Soorten displays KNX Home Controle biedt

Lees verder »