Comfort

Leef- en woonautomatisering op jouw maat

IMG_8433

"Alles uit"-functie

Het is al eens door iedereens hoofd geschoten…”Heb ik het licht in de badkamer wel uitgeschakeld?” of “Staat de verwarming nog aan?”. Met een “alles-uit”-knop aan de voordeur maak je je geen zorgen meer, want alle lichten en gevaarlijke apparaten worden uitgeschakeld met één druk op de knop. Ook gaan de rolluiken naar beneden als het donker is en wordt de verwarming in stand-by stand geschakeld.

Centrale bediening

Één touchscreen dat alle technieken in je woning bedient, dat is niet alleen gebruiksvriendelijk en eenvoudig, maar ook esthetisch verantwoord. Je hoeft dus geen duizenden “bakjes” meer tegen de muur te hangen. Met dit touchscreen bedien je werkelijk alles in huis: verlichting, verwarming, koeling, rolluiken, ventilatie, multimedia…

Lokale bediening

Bedien je verlichting, rolluiken en specifieke sferen vanaf dezelfde schakelaar. Deze kan ook de temperatuur meten, zodat je altijd de juiste kamertemperatuur hebt! Bij geavanceerde koeling, verwarming of audio-integratie vervangen we de schakelaar door een handige touchdisplay, dat werkt namelijk intuïtiever.

Aanwezigheidsdetectie

Aanwezigheidsmelders zorgen voor de juiste verlichting op het juiste moment. Verblind worden door het licht tijdens je nachtelijke toiletbezoek behoort tot de verleden tijd. Ook vergeet je zo nooit meer het licht in de berging of het toilet uit te schakelen bij het verlaten van de ruimte.

Bediening op afstand

Via een beveiligde verbinding kan je met je smartphone of tablet je KNX-installatie vanop afstand bedienen. Ontvang ook meldingen bij bepaalde gebeurtenissen in je woning, bv bij een piekverbruik, rook, brand of als iemand aanbelt.

Sferen

Sferen zijn een bundel van acties in je installatie die uitgevoerd worden met één druk op de knop. Zo kan je bv bij het thuiskomen tegelijkertijd de rolluiken openen, het licht in de keuken inschakelen, je favoriete muziekzender opzetten en de thermostaat comfortmodus brengen.

Met de “wake-up”-functie kan je de rolluiken openen, de verlichting traag laten opdimmen en na een tijdspanne van tien minuten je favoriete ochtendplaylist op een laag volume laten afspelen.

Recent nieuws