Project DP

Landelijke passiefwoning

Project DP

In deze residentiële passiefwoning in de Kempen zijn alle technieken ondergebracht met KNX. Daarnaast werd de Zennio Z41COM geïntegreerd als centraal bedieningspaneel om het systeem te besturen. Doordat Z41 ook met smartphonelicenties werkt, kunnen de bewoners eenvoudig vanop afstand controle krijgen over hun woning én ontvangen ze meldingen wanneer nodig.

Slimme gevelsturing

Ook worden screens automatisch aangestuurd en beveiligd door het Elsner Suntracer SL weerstation op basis van de positie van de zon, binnen- en buitentemperatuur, helderheid en regen. Om de bediening van screens op meerdere manieren te wijzigen, zijn er Zennio Flat schakelaars geïnstalleerd waardoor manuele bediening mogelijk is.

Koeling & Verwarming

Vanwege de geavanceerde integratie met het Vaillant warmtepompsysteem, worden alle zones perfect gekoeld en verwarmd door middel van een waterpomp. De hele installatie kan vanop afstand onderhouden worden via de ISE Remote Access die volledig is aangesloten in het elektrische bord.

Installateur: DB-Electrics

Toepassingen

Verlichtingssturing: DALI & Universeeldimmer

Screensturing met weerstation

Gordijnsturing

Geavanceerde Vaillant verwarmingsintegratie: Zonregeling & passieve koeling

SONOS integratie

Zehnder ventilatie

Sauna integratie

Smartphone applicatie

 

Breng een bezoekje aan onze showroom!

Wil je onze producten graag uittesten? Plan een bezoek in samen met je installateur in onze showroom en bekijk het hele aanbod aan (touch) schakelaars, touchscreens en schakelmateriaal. Onze specialisten leggen dan ook met plezier alle KNX-mogelijkheden uit zodat je toekomstige slimme installatie volledig aansluit op jouw wensen.