Project DCB

Authentieke woning met moderne technieken 

Project DCB

Deze authentieke woning te Antwerpen Zuid werd gerenoveerd met moderne technieken. De spots op DALI worden via Zennio DALI broadcast modules gekoppeld aan het KNX-systeem. In combinatie met de ledstrips die rechtstreeks via een Zennio Lumento DX4 gestuurd zijn kunnen de perfecte sferen ingesteld worden.

De troeven van slimme verlichting

De Zennio EyeZen TP bewegingsmelders in combinatie met de Elsner KNX L helderheidssensor zorgen voor de automatische sturing van dag/nachtmodus in toiletten, berging en hal. Op deze manier wordt de verlichting zacht ingeschakeld bij een nachtelijk toiletbezoek. 

Integreer je Vaillant warmtepomp

De Vaillant condensatieketel wordt via een ISE Vaillant Interface geïntegreerd en gekoppeld aan de sturing van de zoneventielen. Deze zoneventielen krijgen hun temperatuur vanuit de Zennio Flat schakelaars in de verschillende ruimten. Op deze manier is er geen extra thermostaat nodig in elke verwarmingszone.

Het geheel is bedienbaar vanop een centrale bediening, de Zennio Z41 Pro, welke de bewoners ook de mogelijkheid geeft om hun smartphone te koppelen, zelf sferen te configureren en chrono-thermostaten in te stellen.

Integrator: D&M Integrations 

Toepassingen

Integratie van sferen

Dag/Nacht functie bewegingsmelders

Aansturing Vaillant condensatieketel met zoneverwarming

Chrono-thermostaatsturing verwarmingszones

Smartphone app bediening

Sonos integratie 

Producten

Schakelmateriaal: Zennio Flat

Stopcontacten: Vimar Arké

Centrale bediening: Zennio Z41 Pro

Bewegingsmelder: Zennio EyeZen TP

Koppeling naar Vaillant: ISE Smart Connect Vaillant KNX

Breng een bezoekje aan onze showroom!

Wil je onze producten graag uittesten? Plan een bezoek in samen met je installateur in onze showroom en bekijk het hele aanbod aan (touch) schakelaars, touchscreens en schakelmateriaal. Onze specialisten leggen dan ook met plezier alle KNX-mogelijkheden uit zodat je toekomstige slimme installatie volledig aansluit op jouw wensen.