Lokale bediening

 

FLAT

Backlighted capacitieve touch schakelaars in Flat familie, met benaderingssensor, vlak ontwerp (9mm) en vrij te ontwerpen. Iedereen kan eigen ontwerpen maken, met inbegrip van afbeeldingen, iconen, teksten of logo’s, die op een hoogwaardig gehard glas worden gedrukt. Er zijn modellen met 1, 2, 4 of 6 configureerbare knoppen en backlighted iconen, die hun helderheid regelen met de ingebouwde helderheidssensor en verzwakken wanneer de gebruiker niet gedetecteerd wordt door de benaderingssensor. Flat 1/2/4/6 bevat een interne temperatuursensor en thermostaat, evenals 2 analoge digitale ingangen die kunnen worden geconfigureerd voor potentiaalvrije sensoren en drukknoppen, temperatuursensoren of bewegingssensoren.

Flat - zwart

Flat - grijs

Flat - gepersonnaliseerd

Square TMD

Square TMD is een capacitieve KNX aanraakschakelaar met 1, 2, 4 of 6 multifunctionele toetsen. Met Square TMD maakt iedereen zijn eigen creatie gebruik makend van foto’s, iconen, teksten of logo’s. Uw ontwerp wordt gedrukt op een hoogwaardig gehard glas omkaderd door een stijlvol polycarbonaat frame. Uitvoeringen met 1, 2, 4 of 6 toetsen zijn beschikbaar en kunnen gebruikt worden als individuele bediening of als 2-toets bediening met LED indicatie. Square TMD-Display beschikt over een thermostaatfunctie met interne temperatuursonde en 2 analoge/digitale ingangen. Beschikbaremodellen: Standaard Wit/Zwart/Zilver of eigen creatie.

Square TMD - zwart

Square TMD - grijs

Square TMD - wit

Square TMD - gepersonnaliseerd

ORIA

De premium drukknopserie van EAE voegt schoonheid en waarde toe aan elke ruimte met zijn minimalistische ontwerp en hoogwaardige afwerking. Oria herdefinieert de nieuwe functionaliteit en esthetiek van drukknopschakelaars.

ORIA - zwart

ORIA - grijs

VIMAR

De Vimar KNX reeks, beschikbaar in Eikon, Arke en Plana, is onlangs uitgebreid met nieuwe modules met meer functies. Het assortiment omvat nu apparaten met 2 modules en 3 modules in drie verschillende versies: zonder actor, met schakelactor of met rolluikactor. De nieuwe versies met een schakel- en rolluikactor zijn ontworpen om de bekabeling van nieuwe systemen tot een minimum te beperken en vooral om gemakkelijke aanpassing aan bestaande systemen te garanderen.

Makkelijke installatie

Een van de belangrijkste voordelen van de bedieningen met ingebouwde actor is dat de uitgang direct aangesloten kan worden aan de verbruiker (lampen, rolluikmotoren, gordijnen of jaloezieën), waardoor de installateur tijd en geld bespaart met de bekabeling.

Volledig vernieuwde mechanica en materialen worden gecombineerd met een ruimtebesparend ontwerp, dankzij het gebruik van een nieuwe “L”-vormige behuizing. Dit betekent dat er meer ruimte is voor de kabels, waardoor de installatie wordt vergemakkelijkt.

Op dezelfde manier zijn de functies van elke knop verbeterd: met slechts twee knoppen kan het rolluik nu worden bediend en kunnen de lamellen worden gedraaid door de knop kort in te drukken of ingedrukt te houden.

Ontwerp en bijpassende styling

Last but not least, design. Eén van de sterke punten van Vimar. Voor de Arké en Eikon serie hebben de nieuwe bedieningen symbolen met achtergrondverlichting met RGB-LED’s. De kleur van de LED’s zijn aanpasbaar en ook het helderheidsniveau van elke knop kan aangepast worden wanneer deze wordt ingedrukt. Bovendien zorgt de grote bibliotheek met symbolen ervoor dat de knop – die altijd van achteren kan worden verlicht – met lasering kan worden aangepast.

De nieuwe KNX bedieningen maken deel uit van het aanbod van Vimar, dat voortdurend gericht is op het vinden van oplossingen voor eindgebruikers, terwijl het een grotere bruikbaarheid en installatiekwaliteit voor professionals biedt.

Contacteer ons

Nijverheidsstraat 10, 2960 Sint-Job-In-'t-Goor

+32 3 633 10 26

info@vecolux.be

Stuur een bericht